Monthly Archives: huhtikuu 2015

Ajankohtaisia alueilta

Tähän katergoriaan tulee kaikkien aluiden uutiset, jotka halutaan myös näkyvän Suomen Karva-Kaverien pääsivustolla.

Projekti tiedottaa

Tähän kategoriaan tulevat kaikki uudet uutiset koskien projektia ja sen etenemistä.

Kuinka Pennistä tuli Karva-Kaveri

”Penni (tarhalla Benny, meillä Pentti) oli meillä loppuvuodesta 2012 kotihoidossa. Miia soitteli kerran ja kertoi että Malagan tarhalla on vanhempi koira – kadulle hyljätty, joka on todella masentunut, aivan luovuttanut ja kuolee kohta häkin nurkkaan. Miia kysyi, että voisinko ottaa Pennin meille kotihoitoon ja tottahan se kävi. Pentti oli meillä alkuun hyvin vetäytyvä ja iloton, kyyhötti omissa oloissaan. Pikku hiljaa alkoi kuitenkin reipastumaan. Sitten tuli onnen päivä ja kotiselvitys juuri sellaiselta kodilta mitä Pennille oltiin etsitty. Riitta adoptoi hänet. Penni on nykyään iloinen, maailmaan ja ihmisiin luottava koira.”

Uusi elämä alkamassa, mutta sitä pikkuinen ei vielä tiennyt, vaan kovin oli huolestuneen ja surullisen näköinen!

Uusi elämä alkamassa, mutta sitä pikkuinen ei vielä tiennyt, vaan kovin oli huolestuneen ja surullisen näköinen!

Penni heräsi eloon uudelleen, kun hänen ei annettu kuolla häkin nurkkaan hyljättyjen koirien tarhalla – vaan Pennille annettiin mahdollisuus.
Penni ei ole mahdollisuuttaan haaskannut, vaan tuo vapaaehtoistoiminnassa iloa muille, omistajansa kanssa.
Penni suoritti Suomen Karva-Kaverien testin. Karva-kaverien toiminnassa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisen hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä.
Karva-Kaverit käyvät ilahduttamassa mm. lastenkodeissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa. kehitysvammaisten palvelutaloissa ja erilaisissa tapahtumissa, erilaisia ihmisiä.

Verkkosivujen runko valmis!

Hei kaikki!

Verkkosivujemme runko on valmis mutta aluesivuja kehitetään edelleen. Sisältöä lisätään aina sen valmistuessa.

Mikäli et löydä hakemaasi voit aina ottaa yhteyttä palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@suomenkarvakaverit.fi

Haliterveisin,

Suomen Karva-Kaverit

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo