Monthly Archives: elokuu 2016

Yhdistys hakee jäsenlehden tekijää ja taittajaa

WANTED!!!
Suomen Karva-Kaverit ry hakee JÄSENLEHDEN TEKIJÄÄ JA TAITTAJAA
Jäsenlehti  on yksi yhdistyksen tärkeimmistä viestintäkanavista ja jäsenistön odottama, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti. Nyt laatuaan ensimmäiselle jäsenlehdelle haetaan tekijää – olisitko sinä sellainen?
Tehtävään kuuluvat lehtitoimikunnan tehtävät, kuten lehden numeroiden suunnittelu, juttujen ideointi ja keruu eri paikoista, niiden kirjoittaminen, aineistojen kokoaminen ja käsittely, yhteydenpito painoon jne.
Lehden toimittajana voit syventää kokemustasi niin järjestötoiminnasta, lehden tekemisestä kuin Karva-Kaveri harrastuksesta. Jos olet aloittamassa viestinnän tai toimittajan uraasi, lehti toimii hyvin myös tähän tarkoitukseen. Jos olet muuten tekemistä vaille, lehti tarjoaa hyvän näköalapaikan eläinavusteiseen työskentelyyn.
Jäsenlehden ( nimi myös hakusessa) toimittajana voit olla luomassa omanlaistasi ilmettä ja rakennetta – jos niin haluat. Erityisen ilahduttavaa olisi saada myös juttuja suoraan jäseniltä – olisitko sinä sellainen?
Jäsenlehden päätoimittaja sekä jäsenet, jotka haluavat osallistua lehden tekoon voivat aloittaa tehtävänsä vuoden 2017 alussa. Kiinnostuitko – ota ihmeessä yhteyttä!
Haku kestää 15.9 asti, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@suomenkarvakaverit.fi

Oulun testi

Oulussa testataan 8.10 Caritas Niemelässä.
Testi alkaa luennolla klo 9.30 ja varsinainen testiosuus pidetään heti perään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Oulun koordinaattorille Irmelille, oulu@suomenkarvakaverit.fi

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo