Monthly Archives: lokakuu 2016

Tarina nimen takana! Vol.7 – Saija

Olen Saija Lantee, Länsi-Uusimaan koordinaattori. Kävin testin Turussa syksyllä 2014 ja siitä lähtien on tullut säännöllisesti heitettyä keikkaa eri palvelutaloissa.
Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi kissaa, kolme koiraa sekä kanoja.
Kaksi koirista (Dakota & Dalton) keikkailevat Karva-Kavereissa.

Lue lisää…

saija_dakota_dalton

Tuulikki ehdolla vuoden vapaaehtoiseksi!

Suomen Karva-Kaverit ry:n Tuulikki Logren-Heino on ehdolla vuoden vapaaehtoiseksi. Äänestys tapahtuu täällä.

Tuulikki on aloittanut yhdistyksemme toiminnassa jo sen perustamisvuonna 2011. Hän osallistuu vuoden aikana yli sataan (viime vuonna 153) erilaiseen laitoksessa olevaan keikkaan tai tapahtumaan. Tuulikki on luonteeltaan kannustava, innokas ja innovatiivinen. Hän on kätevä käsistään ja neuvoo mielellään myös uusia toimintaamme mukaan tulevia jäseniä. Yhdistyksemme on saanut Tuulikilta arvokkaan keikkailun lisäksi paljon myös uusia ideoita ja innovatiivisia toimintatapoja yhdistyksemme toiminnan kehittämiseen.

Tuulikki toimii Suomen Karva-Kaverit ry:ssä kahden ragdoll -kissansa Mollan ja Heikin kanssa. Suomen Karva-Kaverit ry käy vapaaehtoistoimintana ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia ja nuoria erilaisissa laitoksissa ja tapahtumissa. Toimintamme tavoitteena on eläimen avulla tuoda iloa ja vahvistaa ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia.

Tuulikki_2

Ketä voi olla Karva-Kaveri?

Saamme paljon kysymyksiä siitä, ketä voi olla Karva-Kaveri.
Karva-Kaverius ei katso ikää, rotua tai taustoja. Karva-Kaverit Jordi ja Saara ovat entisiä katujen kasvatteja Espanjasta, samoin kuin artikkelista löytyvä Kaitsukin.

Hesarissa julkaistun artikkelin nettiversioon pääset linkistä:
http://nyt.fi/a1475728441048

14492493_1303901846288804_318584821430207992_n

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo