Monthly Archives: marraskuu 2016

Tiedote lukukoiratoiminnasta

rento

 

Suomen Kennelliitto on 16.11.2016 julkaissut tiedotteen koskien lukukoiratoimintaa Suomessa.

Olemme ylpeitä ja iloisia, että myös Kennelliitto on huomannut kasvaneen innostuksen lukukoiratoimintaa kohtaan ja ottanut askeleen kehittää laatustandardit toiminnan tukemiseksi.

Suomen Karva-Kaverit ry:n pääkoordinaattori Maarit Haapasaari (eläinavusteinen valmentaja, eläintaitokouluttaja) ja perustajajäsen Kaija Ikäheimo (lääketieteen tohtori, lastenpsykiatrian erikoislääkäri,lapsi- ja nuorisopsykoterapeutti ja eläinavusteinen valmentaja) toivat lukukoiratoiminnan Suomeen tavattuaan vuonna 2010 yhdysvaltalaisen Ann Aldenin eläinavusteisessa konferenssissa ja kuultuaan hänen tekemästään tutkimuksesta, jossa lapset lukivat koiralle. Toiminta on sittemmin laajentunut Turun alueen ulkopuolelta koskemaan koko maata ja pohjoisimmat lukukoiramme sijaitsevat tällä hetkellä Sodankylässä.

Suomen Karva-Kaverit ry tekee lukukoiratoimintaa vapaaehtoispohjalta ja toiminnassa mukana olevat eläimet ja ohjaajat on testattu ja koulutettu toimintaan soveltuviksi.

Suomen Karva-Kaverit ry tulee jatkamaan lukukoiratoimintaa myös jatkossa yhdessä mm. Kennelliiton ja R.E.A.D -koirien kanssa. Mahdollisuuksien mukaan osallistumme myös jatkossa aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Suomen Karva-Kaverit ry:n toimintaan mukaan pääsemiselle ei ole tulossa muutoksia. Toimintaamme ovat myös jatkossakin tervetulleita muunmuassa pennut ja rescuekoirat.

Lukukoiratoiminnasta voit kysyä lisää:

Maarit Haapasaari

maarit.haapasaari@suomenkarvakaverit.fi

p. 044 978 9971

Yhdistys hakee TALOUDENHOITAJAA

Suomen Karva-Kaverit ry hakee TALOUDENHOITAJAA

Nykyisen taloudenhoitajan ilmoitettuaan halusta luopua toimesta, tarvitsemme joukkoomme kirjanpitotaitoisen taloudenhoitajan.

Taloudenhoitaja vastaa yhdistyksen:

* kirjanpidosta (tiliöinti, mapitus, vienti kirjanpitäjälle)
Huom! Varsinaisen kirjanpidon tekee kirjanpitäjä.

* tilinpäätöksestä

* maksuliikenteestä

Toimesta voi tiedustella nykyiseltä taloudenhoitajalta Tanja Lundenilta sähköpostilla osoitteesta rahastonhoitaja@suomenkervakaverit.fi .

Haku kestää 30.11.2016 asti, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@suomenkarvakaverit.fi.
Työstä ei saa palkkaa mutta takaamme hyvän mielen ja mahtavan porukan!

Syyskokouskuulumiset

Yhdistyksen virallinen syyskokous pidettiin 22.10 Helsingissä.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano v.2017 on seuraavanlainen:

Puheenjohtaja: Heidi Vainio

Varsinaiset jäsenet: Sinikka Järvinen, Tanja Aunela, Mauri Heino, Riitta Paju ja Pasi Puolakka

Varajäsenet: Mira Niittylahti ja Rauli Kangasharju

Muut päätökset:

Talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2017 hyväksyttiin pienin muutoksin, asiakirjat tullaan julkaisemaan sivuilla kun pöytäkirjantarkastus on tehty.

Yhdistyksen uudet säännöt hyväksyttiin. Ne lähtevät pöytäkirjantarkistuksen jälkeen hyväksyttäväksi vielä PRH:lle (Patentti- ja rekisterihallitus), jonka jälkeen ne astuvat voimaan. Säännöt päivitetään tämän jälkeen myös sivuillemme.

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo