Haluan Karva-Kaveriksi

Miten Karva-Kaverien jäseneksi pääsee?

Ota yhteyttä asuinalueesi koordinaattoriin. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.Jos asuinalueeltasi tai lähistöltä ei löydy koordinaattoria, niin ota yhteyttä info@suomenkarvakaverit.fi.

Varsinaiseksi jäseneksi ja vierailuille osallistumaan pääsee vain testin kautta. Kannatusjäseneksi voit kuitenkin liittyä myös ilman testiä tai eläintä.
Jäsen- tai kannatusjäsenmaksu on 30€ vuodessa. Perhejäsenet maksavat 15€ vuodessa. Alle 18 -vuotiaat voivat liittyä myös nuorisojäseneksi, nuorisojäsenen jäsenmaksu on 15€.

Vierailuille meneminen edellyttää, että eläimesi on läpäissyt Karva-Kaverien soveltuvuustestiin. Testimaksu on 50e. Testimaksua ei palauteta, vaikka eläin ei testiä suorittaisi.
Testimaksu sisältää ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin/nauhan (jonka saat lainaksi siksi aikaa, kun olet toiminnassa mukana) ja vakuutuksen. Loppuvuonna (loka-joulukuu) testattujen testimaksu sisältää kuluvan vuoden lisäksi myös seuraavan vuoden jäsenmaksun

Tarkemmat ohjeet voit lukea kohdasta Suomen Karva-Kaverit testataan.

Soveltuvuustestejä järjestetään eri puolella Suomea, aina tarvittaessa. Soveltuvuustestiin osallistuminen ja toiminnassa mukana oleminen edellyttää myös, että käyt eläimen kanssa vierailemassa. Suosituksena on, että keikkailet vähintään kerran kuussa.

Soveltuvuustestin läpäisemisen jälkeen, saat vierailulistan, josta voit valita paikat, jonne haluat mennä vierailulle. Vierailuja on eri aikaan arkisin ja viikonloppuisin. Lisäksi uusia vierailupyyntöjä tulee jatkuvasti lisää. Vierailuilla käymisessä ei ole määrä rajoituksia, joten voit valita niin paljon keikkoja/vierailuja, kuin vain haluat.

Tervetuloa lämminhenkiseen yhdistykseemme <3

 

Facebook