Testiin osallistuminen

Ohjeet testiin tulijalle

Testiin osallistuminen edellyttää, että sitoudut keikkailemaan vähintään kerran kuussa.

Testi sisältää luento-osuuden ohjaajalle ja varsinaisen testiosuuden eläimelle. Varaa testiin riittävästi aikaa 3-4h. Osassa testeistä luento- ja varsinainen testipäivä pidetään erillisinä päivinä.
Testiin ilmoittaudutaan oman alueen koordinaattorille, kts. Yhteystiedot. Ilmoittauduttuasi testiin saat sähköpostitse yhdistyksemme toimintaohjeet, jäseneksi ilmoittautumislomakkeen ja jäsenmaksukaavakkeen.

Testimaksu (50€) sisältää yhden eläimen testauksen, ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin / nauhan ja vakuutuksen. Seuraavista saman talouden eläimistä maksu on 15€ per eläin. Mikäli osallistut testiin loppuvuodesta (loka-joulukuu) testimaksu sisältää myös seuraavan vuoden jäsenmaksun.
Kuitti maksetusta testimaksusta on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä, maksua ei palauteta vaikkei eläin läpäisisi testiä.

Testissä testataan muunmuassa seuraavia asioita:

– Miten eläin hyväksyy vieraan ihmisen
– Saako eläintä käsitellä
– Miten eläin reagoi erilaisiin ääniin, ihmisiin, pintoihin ja tiloihin

 

Testipaikalle saavutaan ilmoittautumaan puoli tuntia ennen testin alkua.

Eläimen rokotuksien on oltava kunnossa ja voimassaoleva rokotustodistus on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Varmistathan eläinlääkäriltäsi eläimellesi sopivan rokotussuojan.

Testin suorittamisesta saa todistuksen ja eläin saa oikeuden käyttää yhdistyksen liivejä (liivit palautetaan, kun ei enää toimita yhdistyksessä).

Hyväksytysti suoritetun testin jälkeen jäsenelle lisäksi ilmoitetaan alueen keikat.

Facebook