Alueiden toimintaa

 

mira

Karva-Kaveri Rikulle riittää keikkaa Rovaniemen Validia-talossa. Karva-Kaveri vierailuja toivotaan usein päivien ilahduttajiksi ja joillekin talon asukkaille Karva-Kavereiden vierailu on jopa koko viikon kohokohta! Myös Jätkä mastiffia pyydetään usein keikalle Rovaniemen Validia taloon. Esimerkiksi kuvissa esiintyvälle Nikolle Karva-Kavereiden vierailut merkitsevät paljon; tuntuu että Rikulla ja Nikolla on yhteinen kieli ja nykyisin he hymyilevätkin jo samalla tavalla.
Riku myös aktivoi Nikoa liikkumaan ja puhumaan.

 

Honkaharju - julkaisulupa_on

Keski-Pohjanmaa

Meillä alkaa jo neljäs keikkailuvuosi Honkaharjun palvelukeskuksessa. Tästä on tullut suosikkipaikkamme sen vuoksi, että siellä on aina iloinen ja avulias virikeohjaaja tai joskus jopa molemmat paikalla, ei tarvitse jännittää. Heidän avuliaalla toiminnallaan saatiin kuvauslupa-asiat hoidettua, ja Toini Parhiala kuvaan Ennin ja Kaisan kanssa.

Mietaa 4

Toipumista edistävät Pirjo sekä koirat Tessa ja Albertti

Tornio_testatut_13022016

Tornio

13.2.2016 testatut uudet Karva-Kaverit

koulu_1

27.2.2016 Terkkuja Sodankylästä! Sulo ja Leo Karva-kavereina koulussa kerran viikossa. Touhua piisaa ja välissä on levähdettävä oppilaiden jaloissa – keskiviikkona nähdään lukukoiratapahtumassa

 

poro

Toiminnassamme on mukana monenlaisia karvaisia. Vaikka voiton vievätkin koirat (ainakin toistaiseksi) on mukana myös kissoja, alpakoita, possuja, poneja, hevosia, marsuja yms.

Rovaniemellä testattiin mukaan myös ensimmäinen poro!

 

 

 

 

 

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo