Tarina nimen takana! Vol.4

Moikka!
Olen Salla Pajalahti, ja olen toiminut Suomen Karva-Kaverit ry:ssä pääkaupunkiseudun koordinaattorina vuoden 2015 alusta alkaen. Keikkailun Karva-Kavereissa aloitin cockerspanielini Jegon kanssa vuonna 2013 ensin Turun alueella, ja pääkaupunkiseudulle muutettuani otin koordinoitavakseni pääkaupunkiseudun Karva-Kaverit.
Meitä on pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää) tällä hetkellä noin 60 aktiivista keikkailijaa, keikkoja meillä on ympäri vuoden noin 4-7 viikossa eli vuodessa annamme satoja haliannoksia! Keikkapaikkoina meillä on tällä hetkellä pääsääntöisesti palvelutaloja sekä vanhainkoteja, vierailemme mielellämme myös erilaisissa lastentapahtumissa, messuilla sekä kehitysvammaisten parissa. Mukana toiminnassamme on myös useita lukukoiria, jotka vierailevat kirjastoissa.
Koordinaattorina päätehtäviini kuuluvat uusien Karva-Kavereiden testaus, kouluttaminen ja perehdyttäminen toimintaan, keikkailun koordinointi, toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen pääkaupunkiseudulla, sidosryhmäyhteistyö keikkapaikkojen yhteyshenkilöiden kanssa sekä yleisesti kokonaisvastuu pääkaupunkiseudun toiminnasta.
Varmimmin voit törmätä minuun ja koiraani Jegoon Järvenpään kirjastossa, jossa Jego toimii lukukoirana. Sähköpostitse minut tavoittaa parhaiten osoitteesta paakaupunkiseutu@suomenkarvakaverit.fi

Halataan kun tavataan! <3
P.s. Toimintaamme pääset tutustumaan paremmin osoitteessa: http://paakaupunkiseutu.suomenkarvakaverit.fi/

 

salla_1

Salla ja Jego

Salla ja Jego

 

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo