Hallitus tiedottaa

Suomen Karva-Kaverit ry:n hallitus tiedottaa tällä palstalla tarvittaessa kokouksissa tehdyistä päätöksistä.

Suomen Karva-Kaverit ry:n hallituksen ja toimihenkilöiden kokoonpano v. 2018:

Puheenjohtaja: Mauri Heino
Varapuheenjohtaja: Kirsi Niittymäki
Sihteeri: Tanja Aunela
Rahastonhoitaja: Ida Hakkarainen (ei hallituksen jäsen)
Jäsensihteeri: Ida Tripp (ei hallituksen jäsen)
Pääkoordinaattori: Ari Jantunen
Valtakunnallinen ohjaajien vaatevastaava: Päivi Jantunen
Valtakunnallinen toimintapassivastaava: Hilla Heimo (ei hallituksen jäsen)
Valtakunnallinen eläinten liivivastaava: Sinikka Järvinen (ei hallituksen jäsen)

Hallituksen varsinaiset jäsenet v. 2018:
Mira Niittylahti
Merja Uschanov

Hallituksen varajäsenet v. 2018:
Rauli Kangasharju
Päivi Jantunen

Hallituksen ensimmäinen kokous pidettiin loppiaisena 6.1.2018 Turussa. Kokous sujui hyvässä hengessä, tässä tiivistelmiä päätöksistä:

• Kaikki vuoden 2018 matkalaskut on lähetettävä rahastonhoitajalle viimeistään 22.12 mennessä. Matkalasku on jatkossa tehtävä viimeistään kuukauden kuluttua tapahtumasta.
  • Kokeiluluontoisesti jokaiselle yhdistyksen jäsenelle maksetaan matkakulut mikäli hän osallistuu yhdistyksen vuosi- tai syyskokoukseen.
  • Yhdistyksen matkalaskulomake uudistuu uuteen ulkomuotoon alkuvuodesta ja sen oheen tehdään myös ohje täyttämistä varten.
  • Matkakuluja korvataan jatkossa seuraavasti:
    • Oman auton käytöstä puolet kulloinkin verohallinnon voimassa olevasta verovapaasta korvausrajasta
    • Matkalippujen osalta lipun hinnan mukaan, käyttäen kuitenkin edullisinta kustannustehokkainta vaihtoehtoa.
    • Yhdistys ei maksa jäsenilleen päivärahoja.
    • Yhdistyksen koulutukset/tapahtumat sisältävät jatkossa sitovan viimeisen ilmoittautumispäivän. Mikäli peruuttaa koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen laskutetaan häneltä koulutuksen hinta. Sairaustapauksissa vaaditaan lääkärintodistus.
  • Vuoden ensimmäinen uutiskirje lähtee jäsenille tammikuun aikana sähköpostitse. Huolehdithan, että jäsenrekisterissä oleva sähköpostisi on ajantasalla!
  • Seuraava hallituksen kokous sovittiin pidettäväksi la 17.2.2018

Suomen Karva-Kaverit ry:n hallituksen ja toimihenkilöiden kokoonpano v. 2017:

Puheenjohtaja: Mauri Heino
Varapuheenjohtaja: Kirsi Niittymäki
Rahastonhoitaja: Ida Hakkarainen
Jäsensihteeri: Ida Tripp
Ohjaajien vaatevastaava: Tuulikki Logren-Heino
Toimintapassivastaava: Tanja Aunela
Eläinten liivivastaava: Sinikka Järvinen

Hallitus on järjestäytynyt vuoden 2016 kokouksessaan ja toimenkuvat vuodelle 2016 ovat seuraavat:

(mukana myös hallituksen ulkopuoliset)

Puheenjohtaja: Heidi Vainio
Varapuheenjohtaja: Kirsi Niittymäki
Rahastonhoitaja: Tanja Lunden
Jäsensihteeri: Riitta Paju
Ohjaajien vaatevastaava: Johanna Järvinen
Toimintapassivastaava: Satu Järvinen
Pääkoordinaattori: Maarit Haapasaari
Jäsentiedotteesta vastaavat: Johanna Järvinen ja Mira Niittylahti
Eläinten liivivastaava: Sinikka Järvinen

Hallitusten kokouksissa 1-2 on käsitelty ja päätetty muunmuassa seuraavaa:

– Hallinnolliset asiat (tilinkäyttö- ja nimenkirjoitusoikeudet, toimihenkilöt vuonna 2016 yms.)
– 5 -vuotisjuhlavuoden suunnitelmat ja tapahtumat
– Liivi ja passitilaukset. Tämän osalta jatkossa ainoastaan koordinaattorit voivat tehdä eläinten liivi ja ohjaajien toimintapassitilauksia.
– Käteiskassan käytöstä luovutaan 1.6. Se aiheuttaa enemmän työtä kuin hyötyä, yhdistys siirtyy ennakkomaksuihin ja laskujen käyttöön.
– Yhdistyksen säännöistä keskustelu -> Juhlavuonna niiden päivitys tulee olemaan ajankohtainen