Hallitus tiedottaa

Suomen Karva-Kaverit ry:n hallitus tiedottaa tällä palstalla tarvittaessa kokouksissa tehdyistä päätöksistä.

Yhdistyksen ylimääräinen yleiskokous 4.8.2018 Turussa

Ylimääräinen yleiskokous pidettiin Turussa lauantaina 4.8. Kokouksessa valittiin 3 uutta varsinaista jäsentä ja 1 varajäsen eronneiden hallitusten jäsenten tilalle.

Uudet varsinaiset jäsenet: Pasi Puolakka, Henri Toukonen ja Heli Hakkarainen
Uusi varajäsen: Eija Wager

Yhdistyksen puheenjohtaja Mauri Heino ja varsinainen jäsen Tanja Aunela jatkavat normaalisti kautensa loppuun. Yleiskokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Pasi Puolakka. Järjestön toimihenkilöt näet täältä.

Yhdistyksen vuosikokous 14.4.2018 Tampereella:

Vuosikokous vietettiin Tampereella 14.4 hotelli Scandic Tampere Cityssä. Aamupäivän ohjelmassa tutustuttiin uuteen alkavaan STEA -projektiin ja sen tavoitteisiin.

Kokouksessa myönnettiin vastuuvapaus v. 2017 hallitukselle ja sen taloudesta velvollisille.

Suomen Karva-Kaverit ry:n hallituksen ja toimihenkilöiden kokoonpano v. 2018:

Puheenjohtaja: Mauri Heino
Varapuheenjohtaja: Kirsi Niittymäki
Sihteeri: Tanja Aunela
Rahastonhoitaja: Ida Hakkarainen (ei hallituksen jäsen)
Jäsensihteeri: Ida Tripp (ei hallituksen jäsen)
Pääkoordinaattori: Ari Jantunen
Valtakunnallinen ohjaajien vaatevastaava: Päivi Jantunen
Valtakunnallinen toimintapassivastaava: Hilla Heimo (ei hallituksen jäsen)
Valtakunnallinen eläinten liivivastaava: Sinikka Järvinen (ei hallituksen jäsen)

Hallituksen varsinaiset jäsenet v. 2018:
Mira Niittylahti
Merja Uschanov

Hallituksen varajäsenet v. 2018:
Rauli Kangasharju
Päivi Jantunen

Hallituksen ensimmäinen kokous pidettiin loppiaisena 6.1.2018 Turussa. Kokous sujui hyvässä hengessä, tässä tiivistelmiä päätöksistä:

• Kaikki vuoden 2018 matkalaskut on lähetettävä rahastonhoitajalle viimeistään 22.12 mennessä. Matkalasku on jatkossa tehtävä viimeistään kuukauden kuluttua tapahtumasta.
  • Kokeiluluontoisesti jokaiselle yhdistyksen jäsenelle maksetaan matkakulut mikäli hän osallistuu yhdistyksen vuosi- tai syyskokoukseen.
  • Yhdistyksen matkalaskulomake uudistuu uuteen ulkomuotoon alkuvuodesta ja sen oheen tehdään myös ohje täyttämistä varten.
  • Matkakuluja korvataan jatkossa seuraavasti:
    • Oman auton käytöstä puolet kulloinkin verohallinnon voimassa olevasta verovapaasta korvausrajasta
    • Matkalippujen osalta lipun hinnan mukaan, käyttäen kuitenkin edullisinta kustannustehokkainta vaihtoehtoa.
    • Yhdistys ei maksa jäsenilleen päivärahoja.
    • Yhdistyksen koulutukset/tapahtumat sisältävät jatkossa sitovan viimeisen ilmoittautumispäivän. Mikäli peruuttaa koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen laskutetaan häneltä koulutuksen hinta. Sairaustapauksissa vaaditaan lääkärintodistus.
  • Vuoden ensimmäinen uutiskirje lähtee jäsenille tammikuun aikana sähköpostitse. Huolehdithan, että jäsenrekisterissä oleva sähköpostisi on ajantasalla!
  • Seuraava hallituksen kokous sovittiin pidettäväksi la 17.2.2018

Suomen Karva-Kaverit ry:n hallituksen ja toimihenkilöiden kokoonpano v. 2017:

Puheenjohtaja: Mauri Heino
Varapuheenjohtaja: Kirsi Niittymäki
Rahastonhoitaja: Ida Hakkarainen
Jäsensihteeri: Ida Tripp
Ohjaajien vaatevastaava: Tuulikki Logren-Heino
Toimintapassivastaava: Tanja Aunela
Eläinten liivivastaava: Sinikka Järvinen

Hallitus on järjestäytynyt vuoden 2016 kokouksessaan ja toimenkuvat vuodelle 2016 ovat seuraavat:

(mukana myös hallituksen ulkopuoliset)

Puheenjohtaja: Heidi Vainio
Varapuheenjohtaja: Kirsi Niittymäki
Rahastonhoitaja: Tanja Lunden
Jäsensihteeri: Riitta Paju
Ohjaajien vaatevastaava: Johanna Järvinen
Toimintapassivastaava: Satu Järvinen
Pääkoordinaattori: Maarit Haapasaari
Jäsentiedotteesta vastaavat: Johanna Järvinen ja Mira Niittylahti
Eläinten liivivastaava: Sinikka Järvinen

Hallitusten kokouksissa 1-2 on käsitelty ja päätetty muunmuassa seuraavaa:

– Hallinnolliset asiat (tilinkäyttö- ja nimenkirjoitusoikeudet, toimihenkilöt vuonna 2016 yms.)
– 5 -vuotisjuhlavuoden suunnitelmat ja tapahtumat
– Liivi ja passitilaukset. Tämän osalta jatkossa ainoastaan koordinaattorit voivat tehdä eläinten liivi ja ohjaajien toimintapassitilauksia.
– Käteiskassan käytöstä luovutaan 1.6. Se aiheuttaa enemmän työtä kuin hyötyä, yhdistys siirtyy ennakkomaksuihin ja laskujen käyttöön.
– Yhdistyksen säännöistä keskustelu -> Juhlavuonna niiden päivitys tulee olemaan ajankohtainen

Instagram_logo