Ohjausryhmä kokoontui 17.11 Helsingissä

Ory kokouksen karvaiset kasvot
Mimosa osallistui ohjausryhmän kokoukseen vain kääntymässä käyden. Pääasiassa Mimosa nautti Helsingin tunnelmista.

Iloa Eläinavusteisuudesta -hankkeen ohjausryhmä kokoontui jälleen marraskuussa Helsingissä. Kokouksessa tarkastelimme kuluneen vuoden toteutuksia ja hankkeen tilannetta tavoitteisiin nähden. Hanke etenee hienosti tavoitteiden mukaisesti ja ensi vuoden toimintasuunnitelmaa päästään tekemään hyvistä lähtökohdista.

rhdr

Ohjausryhmässä suunnitelmia jalostetaan ja ajatuksia vaihdetaan mukavissa tunnelmissa

Kuluneena vuonna on Iloa Eläinavusteisuudesta -hankkeen toimesta järjestetty yhteensä viisi koulutus- ja vertaistapahtumaa ympäri Suomea. Ensi vuonna toteutuksia jatketaan samalla tavalla yhdistäen koulutus- ja vertaistapahtumia isommiksi kokonaisuuksiksi. Tapahtumien palautteet ovat olleet hyviä ja odotamme ensi vuoden tapahtumiin jäseniä enenevissä määrin. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jäsenet!
Koulutusmateriaaleja tullaan jakamaan jäsenistön käyttöön. Mateiaalien tueksi työstämme koulutusvideoita. Eri teemoihin liittyvää koulutusmateriaalia on kuvattuna useamman videoklipin verran ja niiden editointi ja työstäminen jatkuu heti vuoden vaihteen jälkeen. Videoiden tarkoitus on tukea sekä jäsenten, että koordinaattoreiden toimintaa käytännön arjessa.
Viestintä ja markkinointi tulevat nostamaan ensi vuonna päätään näkyvämmin. Uutiskirjeen tueksi tulemme tekemään kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden. Lehtien ilmestymisajankohdat ovat touko-kesäkuun ja marras-joulukuun taitteissa. Lehti -työryhmää työstetään parhaillaan. Mikäli sinulla on osaamista tai muuten nuoruuden intoa olla mukana tekemässä lehteä todeksi, ilmoittaudu rohkeasti osoitteeseen mukana@suomenkarvakaverit.fi. Lehden lisäksi lanseeraamme myös ulkoisen uutiskirjeen. Myös messunäkyvyyteen tulemme panostamaan osallistumalla aktiivisesti messuille, sekä konseptoimalla messuosaston. Messuosastojen visuaalinen yhtenäistäminen tuo tunnistettavuutta ja meidät opitaan tuntemaan Suomen Karva-Kavereiksi jo ensinäkemällä.
Paljon on luvassa siis ensi vuonnakin! Ole mukana ja seuraa viestintää.

cof

Välillä kokoustimme Fazerin karkkimetsässä luovuuden varmistamiseksi

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo