Karva-Kavereita ja kukkasidontaa!

Talvi taittui kohti kevättä ja Karva-Kavereiden toiminta on hyvässä vauhdissa! Iloa Eläinavusteisuudesta -hanke on tarjonnut jälleen koulutus- ja vertaistapahtuman Jyväskylässä. Syvennyimme yhdistyksen perustoimintaan ja käytäntöihin teemalla “Koordinointi ja kummitoiminta”. Paneuduimme myös sähköisen vierailukalenterin käyttöön ja mahdollisuuksiin. Osallistujat pääsivät tuoreeltaan kokeilemaan kalenterin toimintoja. Tämä oli samalla askel yhdistyksen tavoitetta olla sähköisen kalenteroinnin piirissä koko maassa 31.8. mennessä tänä vuonna.

Antoisan koulutuspäivän lisäksi virkistäydyimme Green Care -hengessä Annukan Viherpalvelun tarjotessa meille kukkasidonnan kurssin. Alun kangertelun jälkeen kaikki taikoivat kauniin kimpun kotiin vietäviksi. Kokemus oli virkistävä parituntinen täynnä mindfulnessia! Yhdessä onnistuen ja hymyssä suin lähdimme kotimatkalle kukin tahoillemme.

Yhteisiä onnistumisen kokemuksia Green Care – hengessä!

 

​Karva-Kaverit ovat nyt myös Kotkassa!

Iloa Eläinavusteisuudesta -hanke järjesti koulutus- ja testitilaisuuden Kotkassa maaliskuun alussa. Testiluennon lisäksi koulutus sisälsi niin ikään teeman “koordinointi ja kummitoiminta”, jossa käydään kattavasti ja käytännön läheisesti läpi yhdistyksen perustoimintoja. Alueella toiminta käynnistyy seitsemän koiran ja yhdeksän jäsenen voimin. Todella motivoituneen ja innokkaan joukon kouluttaminen uudelle alueelle edellyttää tietysti yhteistyötä muilta alueilta. Saimme avuksemme Hämeenlinna-Riihimäen alueen koordinaattorit, myös kouluttautumaan ja oppimaan.

Onnistuneen viikonlopun päätteeksi Kotkan Karva-Kaverit kalenteroivat jo kaksi uutta vierailukohdetta ja suunnittelivat yhteistä koirapuistotapaamista jäsenten ryhmäytymiseksi. Myös kolmas vierailukohde kolkuttelee jo ovella. Alueella otettiin saman tien käyttöön sähköinen vierailukalenteri. Tästä on hyvä aloittaa!

Valmiina vierailuille!

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo