Vapaaehtoisten viikko huipentui ympäri Suomea!

Vapaaehtoisten viikkoa vietettiin 29.11.-5.12.2019. Viikon aikana vapaaehtoistoiminta näkyi monin eri tavoin eri puolilla Suomea. Viikon tarkoituksena on kiinnittää huomiota vapaaehtoistoiminnan merkityksellisyyteen ja tehdä näkyväksi sen erilaisia mahdollisuuksia.

Suomen Karva-Kaverit ry:n vapaaehtoiset saivat tunnustusta arvokkaasta työstä eläinavusteisuuden parissa. Helsingissä viikko huipentui Kansalaisareenan järjestämään valtakunnalliseen ”Vuoden vapaaehtoinen” -palkitsemistilaisuuteen. Mukana 10 finalistin joukossa oli myös Karva-Kavereiden Henri Toukonen Paimiosta. Vuoden vapaaehtoiseksi valittiin Inka Setälä Kotkasta ja Lea Grönlund Helsingistä. Lämpimät onnittelut voittajille ja finalisteille!

Myös Meri-Lapin vapaaehtoistoiminnan kehittäjäverkosto palkitsi alueen vapaaehtoisia. Vuoden vapaaehtoinen -tunnustuksen saivat Tuula Sykkö ja Karva-Kavereiden Meri-Lapin alue. Valintakriteerinä oli muun muassa Karva-Kavereiden vierailujen tuoma ilo ja positiivinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Onnea voittajille ja kiitos aktiivisille jäsenillemme!

On erittäin hienoa, että merkityksellinen vapaaehtoistyö näkyy ja kuuluu! Yhdistyksessämme jokainen vapaaehtoinen on tärkeä linkki toiminnassa. Siksi haluamme kiittää kaikkia yhdistyksemme vapaaehtoisia lemmikkeineen. Tästä on hyvä jatkaa!

Henri Toukonen sijoittui Valtakunnallisessa Vuoden Vapaaehtoisen valintaäänestyksessä hienosti 10 parhaan joukkoon huikealla äänimäärällä. Kuvassa Henrin kanssa Carlos ja Lola.
Meri-Lapin alueen Vuoden Vapaaehtoisen palkintoa olivat vastaanottamassa Katja Mäkinen (vas.), Jenna Anttila, Annina Häkkilä, Päivi Nevanperä ja Mirkka Neijonen.
Myös eläimiä palkittiin runsaalla herkkumäärällä. Anni pääsi tarkistamaan, mitä sieltä oikein tuli.

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo

 

YouTube