Iloa Eläinavusteisuudesta 2018-2020

Vapaaehtoisuus on yhteisöllisyyttä

Vertaistapahtumat tarjoavat vapaaehtoisille erinomaisen tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin, tehdä yhdessä ja jakaa kokemuksia. Viime vuoden vertaistapahtumissa karvaisten kavereiden omistajat osallistuivat muun muassa kukkasidonnan kursseille, Ähtärin Pandatalon ja Fazerin suklaamaailman esittelykierroksiin sekä nautinnollisiin teatteri-iltoihin.

Vapaaehtoinen saa tukea ja ohjeistusta

Toimintaan on helppo tulla mukaan. Uusia tuetaan ja ohjataan alkuun pääsemiseksi ja koulutuksia järjestetään monipuolisesti. Koulutuksia on järjestetty esimerkiksi vuorovaikutus-, vapaaehtoisena jaksamisen ja eläinten tunteiden tulkinnan teemoilla. Yhdistyksen erilaisissa rooleissa toimivien vapaaehtoisten toimintaa on tuettu myös koordinaattori- ja kouluttajakoulutuksilla.

Vapaaehtoisuus on mahdollisuus

Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuksia. Se mahdollistaa itsensä kehittämisen ja henkisen kasvun. Vapaaehtoisuus on tasa-arvoa. Kaikki kohdataan tasa-arvoisina ja jokaisen mukanaoloa arvostetaan. Jokaisella on oikeus itse määritellä, miten haluaa sitoutua ja kuinka pitkäksi aikaa.

Tutustu videoihin sivuillamme https://suomenkarvakaverit.fi/tarinoita/videot

Kummitoiminta

Koordinaattoritoiminta

Turvallista vetokoiratoimintaa

Iloa Eläinavusteisuudesta

Yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa rahoittaa Sosiaali- ja Terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Rahoitusta sai ”Iloa Eläinavusteisuudesta” -hanke yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan projektiluonteiseen kehittämiseen.

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo

 

YouTube