Huomaa hyvä! -kampanja

Iloa Eläinavusteisuudesta kannusti alkuvuodesta alueita ilmiantamaan yhdistyksen jäseniä, jotka ovat toimineet esimerkillään muita kannustavasti ja ympärilleen hyvää mieltä tuoden. Saimme runsaasti ehdotuksia ja tällä kertaa onnetar muisti viittä jäsentä Karva-Kavereiden T-paidalla.

Kiitos kaikille ilmiantoja tehneille! Ilmiantojen perustelut on toimitettu henkilökohtaisesti vastaanottajille.

Tavoitimme ilmiannetut ja kysyimme heidän terveisiään seuraajillemme. Tässä jutussa pääset tutustumaan näihin ilmiannettuihin jäseniin ja heidän tarinoihin toiminnastamme:

———————————————————————————————->

Tässä vähän taustaa meistä, Demi (6v) ja Mysli (3v) tulivat Oulun Karva-Kavereiden toimintaan mukaan reilu kaksi vuotta sitten. Lempipaikkoja ovat kaikki missä vain saa rapsutuksia, Demi käy lisäksi kirjastoissa lukulemmikkinä. Myslikin ehkä joskus myöhemmin, kunhan ensin hiukan tuosta rauhoittuu :). Rotuna kummallakin Mittelspitz. 

Terveisin Janne Silvonen.

Emma (11v) ja Lotta (9v) kävivät kissojensa Millan (3v) ja Lillin (1v) kanssa joulukuussa Karva-Kavereiden testeissä Kuopiossa. Testipäivä oli jännittävä, mutta siitäkin selvittiin. Aikaa tuosta on kulunut nyt muutama kuukausi ja vierailuillakin on ehdittiin jo käydä. Uudet tilanteet ja kohtaamiset vaativat sopeutumista ja oppimista sekä meiltä ohjaajilta että lemmikeiltä.

Meille ehdottoman mieluisaksi ja innostusta sekä iloa aiheuttaneeksi paikaksi muodostui erityiskoulu Kuopiossa. Ilo oli selkeästi molemminpuolista.

Kannustamme mukaan toimintaan kaikenlaisten eläinten kanssa. Kannustus ja yhteishenki porukassa on ollut aivan mahtavaa!!

Terveisin Emma, Lotta ja Sanna

Hei lukijat.

Olemme Sanna-Maria ja Elmo Karijoelta etelä-pohjanmaalta. Elmo aloitti uransa Karva-Kaverina elokuussa 2019. Elmo on 7-vuotias labradorinnoutaja uros, joka muutti perheeseemme kodinvaihtajana reilu 2 vuotta sitten. Elmo on isokokoinen ja äärimmäisen iloinen kaveri, joka osaa kyllä myös rauhoittua rapsuteltavaksi ja halittavaksi. Hän onkin jo odotettu vieras monessa kohteessa suupohjan alueella. Keikkailemme n. 60 km säteellä kodistamme.

Itse olen kohta 39-vuotias ja olen aiemmin työskennellyt hoitoalalla. Olen jo vuosia ollut poissa työelämästä ja kaipuu vanhusten ja kehitysvammaisten pariin on välillä kova. Elmon myötä pääsin taas mukaan toimintaan ja tuntuu kuin olisin saanut elämäni takaisin! Lähdin mukaan toimintaan vuonna 2012 edellisen labradorinnoutajani Ronin kanssa. Roni lähti autuaammille metsästysmaille keväällä 2016. Olen jatkanut yhdistyksen jäsenenä nämä välivuodet ja ajatellut, että joskus vielä! Se joskus on nyt! 

Teemme tätä täydestä sydämestämme. 

Kevätterveisin: Sanna-Maria ja Elmo

Päästiin Mimin kanssa Merilapin Karvakavereihin elokuussa 2018 ja se on ollut meille molemmille tosi mukavaa. Ollaan käyty monipuolisesti tapahtumissa, palvelutaloissa, lukulemmikkinä, ym. Ja kyllä tämä tuli yllätyksenä, luulin ensin aprillipilaksi mutta Anu vakuutti tämän olevan totta. Nyt vaan odotetaan että päästäs kunnon toimintaan. 

Kiitos Karva-Kaveri ystäville. 

Mimi ja Eila

—————————————————————————————->

Pienellä vaivailla voimme tuoda ympärillemme ison ilon!

Miten sinä laitat tänään hyvän kiertämään?

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo

 

YouTube