Kerro tarinasi Karva-Kavereiden kohtaamisesta!

Eläinten kohtaaminen on voimauttavaa ja ne tuovat paljon iloa ympärilleen vierailuilla. Toimintaan osallistuvat vapaaehtoiset ja toiminnasta osalliseksi pääsevät ihmiset tietävät tämän.

Oletko sinä kohdannut Karva-Kavereita vierailuilla tai toimitko työssäsi Karva-Kavereiden yhteistyökumppanina? Karva-Kaverit haluavat tuoda esille ihmisten tarinoita toiminnasta ja sitä kautta esille toiminnan vaikuttavuutta. Ole mukana kertomassa ja jakamassa tarinasi! Tarinoiden kautta voimme jakaa näitä voimauttavia kokemuksia myös toiminnasta kiinnostuneille ja asioista päättäville tahoille ja saada ne näkyviksi.

Näinä aikoina puhutaan paljon toiminnan vaikuttavuudesta ja sen arvioinnista. Uskomme tarinan voimaan ja sen vaikuttavaan sanomaan! Jaa meille arvokas tarinasi kohtaamisesta Karva-Kaverin kanssa ja ole kanssamme tuomassa esille toiminnan vaikuttavuutta ja merkitystä.

Tekstin pituuteen voit vaikuttaa itse. Maksimipituudeksi suosittelemme n. 250 sanaa (mitta n. yksi A4 -arkki). Tyylilaji on vapaa :).

Huomioithan myös toimintaan osallistuvien jäsenten tai kohderyhmän anonyymiteetin.

Voit osallistua nimimerkillä tai omalla nimelläsi. Tarinoita voit lähettää 30.11.2020 saakka.

Lähetä oma tarinasi sähköpostilla osoitteeseen: mukana@suomenkarvakaverit.fi tunnisteella ”kohtaamisia”.

Tarinoita julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla ja markkinoinnissa.

Facebook

Instagram

 

Instagram_logo

 

YouTube