Jäseneksi

Ota yhteyttä asuinalueesi koordinaattoriin. Yhteystiedot löydät täältä.Jos asuinalueeltasi tai lähistöltä ei löydy koordinaattoria, niin ota yhteyttä info@suomenkarvakaverit.fi.

Varsinaiseksi jäseneksi pääsee vain testin kautta mutta kannatusjäseneksi voit liittyä myös ilman testiä tai omaa eläintä. Kannatusjäsenet eivät voi osallistua vierailuihin.

Jäsen- tai kannatusjäsenmaksu on 30€ vuodessa. Perhejäsenet maksavat 15€ vuodessa. Alle 18 -vuotias voi liittyä halutessaan myös nuorisojäseneksi, nuorisojäsenen jäsenmaksu on 15€.
Halikeikoille pääseminen edellyttää, että eläimesi on läpäissyt Karva-Kaverien soveltuvuustestiin. Testimaksu on 50e. Testimaksua ei palauteta, vaikka eläin ei testiä suorittaisi.
Testimaksu sisältää ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin (jonka saat lainaksi siksi aikaa, kun olet toiminnassa mukana) / nauhan ja vakuutuksen. Mikäli osallistut testiin loppuvuodesta (loka-joulukuu) testimaksu sisältää myös seuraavan vuoden jäsenmaksun.

Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä.

Soveltuvuustestejä järjestetään eri puolella Suomea, aina tarvittaessa. Soveltuvuustestiin osallistuminen ja toiminnassa mukana oleminen edellyttää myös, että käytte eläimen kanssa keikkailemassa. Suosituksena on, että vähintään yksi keikka kuukaudessa.

Soveltuvuustestin läpäisemisen jälkeen, saat halikeikkalistan, josta voit poimia paikat, jonne haluat mennä vierailulle. Halikeikkoja on eri aikaan arkisin ja viikonloppuisin. Lisäksi uusia vierailupyyntöjä tulee jatkuvasti lisää. Halikeikoilla käymisessä ei ole määrä rajoituksia, joten voit valita niin paljon keikkoja/vierailuja, kuin vain haluat.

Tervetuloa lämminhenkiseen yhdistykseemme <3

Facebook