Tule mukaan!

Mikäli omistat ihmisystävällisen eläimen joka pitää paijauksista ja rapsutuksista ja sinulla on aito kiinnostus toimia hyvän mielen saattajana, tule mukaan toimintaan! Karva-Kaverien toiminnassa voit tehdä vierailuja sekä lähi- että etätoiminnassa ja tukea lasten ja nuorten ääneen lukemista lukulemmikkitoiminnassa. Osalla paikkakunnista on mahdollistua osallistua myös vetokoiratoimintaan. Toimimme yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri maan. Vierailukohteitamme ovat mm. hoivakodit, asumispalveluyksiköt, päiväkodit, koulut, päivätoimintakeskukset ja erilaiset tapahtumat.

Karva-Kaverien toimintaan pääsee mukaan osallistumalla vapaaehtoisten perehdytystilaisuuteen, joka sisältää teorialuennon ja lemmikkien soveltuvuuden arvioinnin Karva-Kaverien vapaaehtoistoimintaan. Karva-Kaverien vapaaehtoiset ohjaajat liittyvät yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi ja jotta jäsenyys voi alkaa, tulee lemmikin läpäistä soveltuvuuden arviointi hyväksytysti.  

Perehdytys- ja arviointimaksu lähivierailuille on 50€ ja ETÄtoimintaan 35€. Maksua ei palauteta, vaikka eläin ei läpäisisi arviointia. Maksu sisältää ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin/nauhan (jonka saat lainaksi siksi aikaa, kun olet toiminnassa mukana) ja vakuutuksen. Katso lisää soveltuvuuden arvioinnista (testistä) täältä. Jatkossa yhdistyksen jäsenmaksu on 30€ vuodessa, perheenjäseneltä 15€. Alle -18 vuotiaat voivat liittyä yhdistyksen nuorisojäseniksi huoltajansa suostumuksella. 

Vapaaehtoisten perehdytyksiä ja lemmikkien arviointeja järjestetään säännöllisesti eri puolella Suomea. Voit olla yhteydessä asuinalueesi koordinaattoriin, hänen kauttaan saat tietoosi lähialueesi tulevat perehdytysajankohdat. Jos asuinalueeltasi tai lähistöltä ei löydy koordinaattoria, voit olla yhteydessä: info@suomenkarvakaverit.fi.

Vapaaehtoisten perehdytyksellä ja lemmikkien soveltuvuuden arvioinnilla haetaan lisää jäseniä toteuttamaan eläinavusteista vapaaehtoistoimintaa Suomen Karva-Kaverien toiminnassa. 

Yhdistyksen toiminnassa voit toimia vapaaehtoisena erilaisissa rooleissa. Toimintaa järjestetään vapaaehtoisten voimin ja jokaisen osaamista voidaan hyödyntää toiminnassa. Toimintaa ohjaavat alueelliset vapaehtoiset koordinaattorit ja heitä avustaa kummit. Tutustu tarkemmin koordinaattorin ja kummin tehtävänkuviin.

 

Kannatusjäseneksi voit liittyä myös ilman testiä tai eläintä. Kannatusjäsenmaksu on 30€ vuodessa. Liity kannatusjäseneksi alla olevalla lomakkeella.

Huom! Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä vain soveltuvuuden arvioinnin (testin) kautta. Tämä lomake on vain kannatusjäsenille. Vierailuille voivat osallistua vain varsinaiset jäsenet.


Kannatusjäsenmaksu suoritetaan vasta lomakkeen täyttämisen jälkeen, ohjeet saat sähköpostitse.