Jäseneksi

kumminMiten Karva-Kavereiden jäseneksi pääsee?

Varsinaiseksi jäseneksi pääsee osallistumalla yhdistyksen järjestämään soveltuvuustestiin oman lemmikkinsä kanssa. Jäsenmaksu on 30€ vuodessa. Perhejäsenet maksavat 15€ vuodessa. Alle 18-vuotiaat voivat liittyä nuorisojäseneksi, nuorisojäsenen jäsenmaksu on 15€.

Jäseneksi liittyminen edellyttää, että eläimesi on läpäissyt Karva-Kavereiden soveltuvuustestiin. Soveltuvuustestejä järjestetään eri puolella Suomea aina tarvittaessa. Niistä ilmoitetaan nettisivuilla, mutta ota myös yhteyttä asuinalueesi koordinaattoriin, että hän tietää kiinnostuksestasi. Jos asuinalueeltasi tai lähistöltä ei löydy koordinaattoria, niin ota yhteyttä: info@suomenkarvakaverit.fi.

Soveltuvuustestillä haetaan toimintaan lisää jäseniä toteuttamaan eläinavusteista vapaaehtoistyötä yhdistyksessä.

Testimaksu on 50€. Testimaksua ei palauteta, vaikka eläin ei testiä suorittaisi. Testimaksu sisältää ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin/nauhan (jonka saat lainaksi siksi aikaa, kun olet toiminnassa mukana) ja vakuutuksen. Loppuvuonna (loka-joulukuu) testattujen testimaksu sisältää kuluvan vuoden lisäksi myös seuraavan vuoden jäsenmaksun. Lue lisää testeistä täältä.

Yhdistyksen toiminnassa voit toimia vapaaehtoisena erilaisissa rooleissa. Toimintaa järjestetään vapaaehtoisten voimin ja jokaisen oma osaamista voidaan hyödyntää alueellisessa toiminnassa. Toimintaa ohjaavat alueelliset vapaehtoiset koordinaattorit ja heitä avustaa alueellisessa toiminnassa kummit. Tutustu tarkemmin koordinaattorin ja kummin tehtävänkuviin.

Kannatusjäseneksi voit liittyä myös ilman testiä tai eläintä. Kannatusjäsenmaksu on 30€ vuodessa. Liity kannattusjäseneksi alla olevalla lomakkeella.

Huom! Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä vain testin kautta. Tämä lomake on vain kannatusjäsenille. Vierailuille voivat osallistua vain varsinaiset jäsenet.

  Nimi (pakollinen)

  Osoite (pakollinen)

  Postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Syntymäaika (pakollinen)

  Alue (pakollinen)

  Olen lukenut ja hyväksynyt Suomen Karva-Kaverit ry:n säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä


  Kannatusjäsenmaksu suoritetaan vasta lomakkeen täyttämisen jälkeen, ohjeet saat sähköpostitse.


  Facebook

  Instagram

   

  Instagram_logo

   

  YouTube