Miten Karva-Kavereiden jäseneksi pääsee?

Karva-Kavereiden toiminnassa voit toimia ETÄvierailuilla tai lähivierailuilla.

Varsinaiseksi jäseneksi pääsee osallistumalla yhdistyksen järjestämään soveltuvuuden arviointiin (testiin) lemmikkinsä kanssa. Jäsenmaksu on 30€ vuodessa. Perhejäsenet maksavat 15€ vuodessa. Alle 18-vuotiaat voivat liittyä nuorisojäseneksi, nuorisojäsenen jäsenmaksu on 15€.

Jäseneksi liittyminen edellyttää, että eläimesi on läpäissyt Karva-Kavereiden soveltuvuuden arvoinnin (testin).  Arviointeja järjestetään eri puolella Suomea ja ETÄtoiminnassa aina tarvittaessa. Niistä ilmoitetaan nettisivuilla, mutta ota myös yhteyttä asuinalueesi koordinaattoriin, että hän tietää kiinnostuksestasi. Jos asuinalueeltasi tai lähistöltä ei löydy koordinaattoria, niin ota yhteyttä: info@suomenkarvakaverit.fi.

Soveltuvuuden arvioinnilla haetaan toimintaan lisää jäseniä toteuttamaan eläinavusteista vapaaehtoistyötä yhdistyksessä.

Arviointimaksu lähivierailuille on 50€ ja ETÄtoimintaan 35€. Maksua ei palauteta, vaikka eläin ei testiä suorittaisi. Maksu sisältää ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin/nauhan (jonka saat lainaksi siksi aikaa, kun olet toiminnassa mukana) ja vakuutuksen. Katso lisää soveltuvuuden arvoinnista (testistä) täältä.

Yhdistyksen toiminnassa voit toimia vapaaehtoisena erilaisissa rooleissa. Toimintaa järjestetään vapaaehtoisten voimin ja jokaisen oma osaamista voidaan hyödyntää alueellisessa ja ETÄtoiminnassa. Toimintaa ohjaavat alueelliset vapaehtoiset koordinaattorit ja heitä avustaa alueellisessa toiminnassa kummit. Tutustu tarkemmin koordinaattorin ja kummin tehtävänkuviin.

Kannatusjäseneksi voit liittyä myös ilman testiä tai eläintä. Kannatusjäsenmaksu on 30€ vuodessa. Liity kannatusjäseneksi alla olevalla lomakkeella.

Huom! Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä vain soveltuvuuden arvioinnin (testin) kautta. Tämä lomake on vain kannatusjäsenille. Vierailuille voivat osallistua vain varsinaiset jäsenet.


Kannatusjäsenmaksu suoritetaan vasta lomakkeen täyttämisen jälkeen, ohjeet saat sähköpostitse.